Мекото масло (130 г) се разбива с пудрата захар (110 г) и ванилията (2 опак.). Постепенно се добавят жълтъците (6 бр.) при непрекъснато разбиване. Шоколадът (130 г) се разтопява на водна баня и се налива в сместа при непрекъснато разбиване. Белтъците се разбиват на пяна. Захарта (110 г) се добавя постепенно и се разбива, докато сместа започне да блести и стане толкова плътна, че да може да се реже с нож. Белтъците се смесват с маслено-жълтъчната маса. Поръсват се с брашно и всичко внимателно се разбърква. Пече се на 220 градуса в предварително затоплена фурна!
...добре де, хора... Пишете още е началото, че се взема тавичка и... Не да се чудя защо вече 6-а торта изстъргвам от фурната...